Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine Nana Fleischmann

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Fleicom računalniške storitve Aleš Fleischmann s.p., Kamniška cesta 44, Mengeš (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine Nana Fleischmann so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina Nana Fleischmann je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Fleicom računalniške storitve Aleš Fleischmann s.p.. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini Nana Fleischmann.

Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko www.nanafleischmann.com urejata s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik storitve spletne trgovine Nana Fleischmann ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku ter ga dobi preko elektronske pošte. Uporabnik je s tem dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

Plačilne metode

Plačilo po predračunu – Ko zaključite nakup, vam v roku 24 ur pošljemo predračun za naročene artikle. Če je blago na zalogi in če je razvidno, da je predračun poravnan, vam naslednji delovni dan pošljemo blago oziroma ga po želji sami prevzamete.

Plačilo preko Paypal sistema – Če je blago na zalogi in če je razvidno, da je plačilo na našem računu, vam naslednji delovni dan pošljemo blago oziroma ga po želji lahko prevzamete sami.

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v EUR. Cene so brez DDV (nismo davčni zavezanci). Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Veljajo cene objavljene na strani www.nanafleischamnn.com v času, ko kupec potrdi naročilo v spletni trgovini. Nekatere slike proizvodov so simbolične.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontakni e-naslov nana@fleicom.com. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejetja sporočila o odstopu od pogodbe. Kupec mora blago vrniti na naslov:
Aleš Fleischmann s.p., Kamniška cesta 44, 1234 Mengeš.

Dobavni rok

Spletna prodajalna Nana Fleischmann želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago dostavimo po enotni ceni 5 EUR na vaš naslov na območju republike Slovenije.

V primeru, da želite imeti izdelek dostavljen na vaš želeni naslov, je dobavni rok, če je izdelek na zalogi, največ dva delovna dneva, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Spletne trgovine Nana Fleischmann, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija

Obvestila o mesečnih akcijah in reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil ter obvestil o mesečnih akcijah, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti nana@fleicom.com ali po klasični pošti na naslov:

Aleš Fleischmann s.p.
Kamniška cesta 44
1234 Mengeš

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je pritožbo prejel, sporočiti uporabniku oz. kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga ves čas obveščati o poteku postopka. Ponudnik si bo prizadeval po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Obdelava osebnih podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je: Aleš Fleischmann s.p., Kamniška cesta 44, 1234 Mengeš

Namen ali več namenov za katere se osebni podatki obdelujejo: Vaše osebne podatke obdelujemo zgolj zato, da vam izdelke, ki ste jih v spletni trgovini kupili dostavimo na željeni naslov.
Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše izrecne privolitve.
Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek, naslov kjer posameznik živi, naslov za dostavo, telefonska številka.
Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. V stik z njimi bodo prišli zgolj pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov Aleš Fleischmann s.p., v konkretnem primeru zgolj ponudnik storitev spletnega gostovanja, skrbniki spletne strani, lastnik spletne trgovine na čigar platformi Nana Fleischmann upravlja svojo spletno trgovino ter dostavljavec pošiljk.
Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje porabljeni. Po tem času jih bo Aleš Fleischmann s.p. skladno s zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, trajno izbrisala.

Posameznik ima v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov naslednje pravice:

  • pravica do vpogleda in popravka,
  • pravica do blokiranja,
  • pravica do izbrisa ali omejitev obdelave vaših osebnih podatkov,
  • pravica do podaje ugovora zoper obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vse vaše pravice boste najlažje uveljavili tako, da nam posredujete svojo zahtevo na:

  • Aleš Fleischmann s.p., Kamniška cesta 44, 1234 Mengeš
  • nana@fleicom.com

Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno.
V primeru če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec. Kontakt Informacijskega pooblaščenca: Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, Telefon: 01 230 97 30, E-pošta: gp.ip@ip-rs.si.